BRZA DOSTAVA

Pristupačne  Cijene

Sigurno Plaćanje

Pravila privatnosti i zaštita osobnih podataka

 Koje vrste podataka prikupljamo?

Roma unikat j.d.o.o. prikuplja sljedeće osobne podatke za potrebe poslovanja: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, e-mail adresu, kontakt telefon, lozinka u šifriranom obliku, i druge podatke koje korisnik unese u obrasce na web stranici www.narucikavu.hr. Roma unikat j.d.o.o. nije odgovoran za točnost podataka koje je unio korisnik. Kako bi se osigurala sigurnost i dokaz, prikupljaju se i IP adrese od kojih korisnici pristupaju web mjestu. Na početku posjeta pojedinom korisniku dodjeljuje se kolačić sesije za identifikaciju i praćenje košarice za kupnju. Roma unikat j.d.o.o. također može pohraniti i druge kolačiće na korisničkom računalu, kao što je korisnički ID u šifriranom obliku (za identifikaciju korisnika na sljedećem posjetu) i Google Analytics kolačiće (analiza posjeta web stranici).

Način i svrha obrade osobnih podataka

Korištenjem www.narucikavu.hr, korisnik se slaže s primjenjivim pravilima i općim uvjetima objavljenim na ovim stranicama. Korisnik u ovom trenutku može redovito pratiti moguće promjene općih uvjeta, a time i način i svrhu obrade prikupljenih osobnih podataka.

Roma unikat j.d.o.o. prikuplja osobne podatke u sljedeće svrhe:

– rješavanje reklamacija

– slanje e-novosti

– poboljšanje funkcionalnosti usluga na web stranici

– istraživanje i analiza tržišta

– bolji korisnički doživljaj

– oglašavanje putem društvenih medija.

Web trgovina  www.narucikavu.hr se obvezuje na trajnu zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. i Zakon o zaštiti osobnih podataka.
 
Korisnik mora biti svjestan da je trgovcu dužan dati svoje osobne podatke u ispravnom i točnom obliku te je dužan obavijestiti trgovca o promjeni podataka. Prihvaćanjem ovih uvjeta Korisnik potvrđuje da su njegovi osobni podaci ispravni.

Ukoliko želite da izbrišete vaš korisnički profil, obratite nam se na e-mail.